Skyline Media introduceert nieuwe hosting abonnementen

01 december 2006

Op deze eerste dag van het nieuwe jaar wil Skyline Media graag van zich laten horen. In de eerste plaats natuurlijk om alle klanten en relaties het allerbeste voor het nieuwe jaar toe te wensen. Maar ook omdat we interessant nieuws te melden hebben, over onze hosting diensten.

Eigen controle én vrijheid
Vanaf vandaag introduceren we namelijk nieuwe hosting abonnementen, waarmee we een grote stap voorwaarts willen maken. Bij Skyline Media bepaal je vanaf nu zelf hoe je je hosting abonnement indeelt. Iedere klant is immers uniek! Waar de één veel mailboxen nodig heeft, wil de ander die ruimte juist benutten voor downloads of meerdere databases. Dat kan nu, want alle klanten krijgen volledige controle én vrijheid over de indeling van hun hosting abonnement. Alleen de te gebruiken serverruimte en dataverkeer staan vast.

Twee voor de prijs van één
Bovendien hebben we ook betere afspraken met een nieuwe leverancier gemaakt. Dat levert direct voordeel op voor onze hostingklanten. De prijs blijft gelijk, maar de capaciteiten zijn verdubbeld! Voor meer informatie, en de exacte nieuwe limieten, kijk bij hosting.

Skyline Media wil met de hosting producten een betrouwbare, flexibele en professionele speler in de markt zijn. Deze ontwikkelingen zijn daarbij een belangrijke stap voorwaarts. Voor vragen zijn we natuurlijk altijd bereikbaar.

We vertrouwen op een goede voorzetting van de samenwerking in het nieuwe jaar!


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact