CMSv2

Wat is een CMS?

Met een Content Management Systeem (CMS) is een systeem om gestructureerd alle elementen van een website te beheren. Een website bestaat al snel uit honderden elementen, zoals tekst, afbeeldingen, geluid, animaties en downloads. Deze elementen bij elkaar worden 'content' genoemd. Deze content moet regelmatig onderhouden worden, want een bezoeker verwacht een actuele website. Een CMS dient om het onderhoud van een website eenvoudig en laagdrempelig te maken.

Met CMSv2 kunt u eenvoudig uw eigen website beheren, aanpassen en up-to-date houden. U bent zelf in staat om uw website een eigen invulling te geven en te behouden. Door de vele mogelijkheden van CMSv2 kunt u altijd en overal uw website op eenvoudige wijze aanpassen.

De mogelijkheden van CMSv2

U kunt zien dat u verschillende mogelijkheden heeft met CMSv2, afhankelijk van uw eisen en/of wensen. Ondanks de vele mogelijkheden, is CMSv2 flexibel van opzet: het kan in vrijwel elke bestaande of nieuwe website eenvoudig ingebouwd worden.

Met CMSv2 kunt u zelf gebruikers toevoegen en kiezen wie u welke rechten geeft. Zo kunt u een gebruiker alle rechten geven zodat deze de hele website kan beheren. Deze gebruiker heeft zo toegang tot alle modules en kan dan bijvoorbeeld uw documenten aanpassen of vervangen, statistieken bekijken en formulieren toevoegen aan uw website.

Kortom: alle vrijheid die u maar wenst.

De voordelen:

  • Altijd en overal uw eigen website beheren
  • Uw website altijd up to date
  • Op eenvoudige wijze uw site aanpassen
  • Meerdere gebruikers toegang geven zodat deze aan uw site kunnen werken
  • Geld besparen omdat er geen tussenkomst is van een duur webdesignbureau
  • Tijdbesparing omdat u niet meer hoeft te wachten tot uw aanpassingen zijn gemaakt, omdat u het vanaf nu zelf kunt doen
  • Door middel van bijvoorbeeld een formulier, kunt u de interactie met uw klanten en bezoekers vergroten
  • Statistieken van uw site bekijken om zo te zien welke pagina's meer aandacht nodig hebben
  • "Uw eigen website beheren, een fluitje van een cent!"

Dat CMSv2 erg makkelijk te bedienen is, kunt u het beste zelf ondervinden. Daarom kunt u een gratis vrijblijvende demonstratie krijgen om eens te kijken hoe eenvoudig CMSv2 eigenlijk is en om te zien dat iedereen met het systeem overweg kan.

Klik hier voor een online demo van CMSv2

Bel of mail vandaag nog en overtuig u zelf!

Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact