Actie: registreer jouw unieke .nl tijdelijk voor maar € 5!

10 november 2008

Een eigen .nl-domeinnaam is een woord, naam of zin, met of zonder cijfers, waarvan maar 1 ding vaststaat: hij eindigt op .nl! Je kan er een webadres mee maken of een e-mailadres waarvan je de naam helemaal zelf kiest, zowel voor als na de @. Dat maakt je website of je e-mailadres herkenbaar voor anderen. Voor je klanten, of voor je vrienden. Het adres is makkelijk te onthouden en is origineel. Maar je eigen domeinnaam is vooral even uniek als jijzelf!

Een eigen domeinnaam heb je zo geregeld en het is helemaal niet duur. Tijdelijk kost een .nl-domeinnaam bij Skyline Media maar € 5,- voor het eerste jaar. Na het eerste jaar betaal je de normale prijs van € 15,- per jaar. Heb je al een domeinnaam? Verhuis hem dan voor 31 december 2008 naar ons en betaal het eerste jaar € 5,-.

Bovendien geeft de SIDN, de stichting die .nl-domeinnamen uitgeeft, tijdelijk iedere week een persoonlijke vlag weg! Om kans te maken, registreer je eerst je domeinnaam en vul je vervolgens het formulier in op de speciale website jouwunieke.nl.

Een uniek .nl-adres is dus niet alleen weggelegd voor grote bedrijven, maar voor iedereen. Kies nu je eigen .nl-domeinnaam en controleer onderaan deze site de beschikbaarheid. De actie loopt t/m 31 december 2008. Meer informatie? Neem contact met ons op!


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact