Nieuwe website Smelne FM: CMS en live koppeling uitzendsysteem

12 oktober 2009

De nieuwe website van radiostation Smelne FM is sinds vorige week online. De website is ontworpen en gerealiseerd door Skyline Media. Dankzij het Content Management Systeem CMSv2 kan de website op een eenvoudige wijze beheerd worden. Bovendien stelt het programmamakers in staat de pagina's van hun eigen programma eenvoudig beheren.

Door een speciale koppeling met het uitzendsysteem Airwave, toont de website real-time de playlist en kunnen verzoeknummers online aangevraagd worden. Zo ontstaat een interactieve hitmix: een verzoeknummer kan al binnen 5 minuten automatisch op de radio gedraaid worden. Deze koppeling is door Skyline Media ontwikkeld en draait bij meerdere radiostations.

Smelne FM is de lokale omroep van de gemeente Smallingerland, gevestigd in Drachten. De omroep verzorgt 24 uur per dag radiouitzendingen, via de lokale etherfrequentie, kabel en internet stream. De nieuwe website geeft informatie over de programmering, programma's en de omroep.

Bekijk de website: www.smelnefm.nl


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact