Nieuwe website als voorzet voor bijzonder nieuwjaar!

24 december 2009

Op de valreep van de feestdagen en de jaarwisseling blikken we graag vooruit op het nieuwe jaar. 2010 zal voor Skyline Media een bijzonder jaar worden. In oktober bestaan we namelijk tien jaar, wat we met bijzondere acties veel aandacht gaan geven! Maar er staan meer ontwikkelingen op stapel.

Zelfs Skyline Media verkent bij zijn tienjarig bestaan de horizon. Met de samenwerking van zeer ervaren televisiejournalisten wil Skyline Media een speerpunt maken van de samensmelting van internet en video. Kwalitatieve bedrijfsreportages, documentaires, verslaggeving, journalistieke producties en televisieprogramma's: wij maken het vanaf 2010 mogelijk voor uw bedrijf of omroep en combineren het feilloos met uw website.

Om onze nieuwe plannen daadkracht bij te zetten, hebben we de afgelopen weken gewerkt aan een nieuwe website. Sinds vandaag de website online als nieuw portaal die past bij onze inspiratie. Graag nodigen we u uit om de website te bekijken en ons te laten weten wat u er van vindt!

Skyline Media wenst al haar klanten, partners en andere relaties, goede feestdagen en een inspiratierijk 2010!


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact