Succesvol Stadshagennieuws.nl scoort duizenden bezoekers

31 december 2009

Het interactieve wijkplatform StadshagenNieuws.nl dat Skyline Media deze zomer lanceerde, is een succes. Dat blijkt uit de ruim zesduizend bezoekers die de website in minder dan een half jaar trok. StadshagenNieuws.nl werd gelanceerd om de alsmaar uitdijende nieuwbouwwijk in Zwolle van regelmatig nieuws te voorzien, zoals bouwontwikkelingen, gemeentelijke aankondigingen en kleinere nieuwsfeitjes van onder meer de politie. 

Dat ruim zesduizend bezoekers de site vonden mag een succes worden genoemd. De aanvankelijke doelstelling, tussen de 3000 en 5000 bezoekers, werd ruim overschreden. StadshagenNieuws.nl springt goed in de leemte die er in de nieuwsvoorziening van deze wijk is. Om de nieuwsvoorziening naar een nog regelmatiger niveau te brengen wordt er nu gezocht naar een vrijwillige redacteur. Belangstellenden kunnen zich melden via info@stadshagennieuws.nl.

Bent u ook geïnteresseerd in dergelijk initiatief voor uw wijk? Neem dan contact op met Skyline Media en verken de mogelijkheden.


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact