Websites bij Skyline Media nu CO2 neutraal gehost

12 maart 2011

Skyline Media heeft het groene logo van Cleanbits op haar website geplaatst. Dat betekent dat websites die bij Skyline Media worden gehost, CO2 neutraal zijn. Dat was al langere tijd zo, maar is nu ook bevestigd door de onafhankelijke organisatie Cleanbits. Een duurzame oplossing dus, die is bereikt samen met onze leverancier Oxilion.

Cleanbits, duurzaam internetSamen maken we zoveel mogelijk gebruik van duurzame energiebronnen als voeding van de infrastructuur van de datacentra en het serverpark. Daarnaast worden het energieverbruik sterk teruggedrongen door verregaande virtualisatie, zodat veel minder energie nodig is voor voeding en koeling van apparatuur.

Bovendien wordt hardware die op een bepaald moment even niet nodig is, automatisch uitgeschakeld totdat er weer vraag naar is. Wij kiezen bewust voor datacentra die gebruik maken van groene stroom. Groene stroom is energie opgewekt uit natuurlijke bronnen, zoals wind, zon en biomassa.

Skyline Media combineert deze duurzame systemen met expertise van de juiste leveranciers en service en flexibiliteit die onszelf op het lijf geschreven is. Zo bieden we onze klanten de perfecte oplossing: duurzaam, professioneel en flexibel!

Meer weten over onze flexibele hostingdiensten? Kijk bij onze hostingproducten of neem eens vrijblijvend contact op!


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact