Wij wensen u een spamvrij nieuwjaar!

01 januari 2008

Speciaal voor onze klanten die veel hinder ondervinden van spam, bieden we vanaf nu een nieuwe service voor het fileren van spam. Deze nieuwe techniek zorgt voor ruim 90% minder spam. Tot 31 maart 2008 gratis voor alle bestaande klanten!

Spam maakte in 2007 maarliefst 90 tot 95 procent van alle e-mailverkeer uit. Geen wonder dus dat spam een steeds groter probleem wordt. Voor u niet alleen vervelend, maar ook steeds tijdrovender om de normale e-mail tussen de spam te herkennen.

Gelukkig zijn er ook steeds betere oplossingen tegen spam. Speciaal voor onze klanten die veel hinder ondervinden van spam, bieden we vanaf nu een nieuwe methode voor het filteren van spam. Deze nieuwe techniek zorgt voor ruim 90% minder spam! Dit wordt bereikt door het inzetten van een apart servercluster voor e-mail en het combineren de nieuwste technieken op het gebied van de strijd tegen spam.

Om het nieuwe jaar goed in te luiden, en als dank voor het ons gestelde vertrouwen, biedt Skyline Media deze nieuwe service tot 31 maart 2008 gratis aan voor alle bestaande relaties. Het zelflerende filter is reeds actief en heeft vanaf nu drie maanden de tijd om u te overtuigen. Vanaf april kunt u de service als aanvulling op uw hosting abonnement bestellen, voor een bescheiden maandelijkse bijdrage van € 2,= per domeinnaam.

  • Ruim 90% minder spam
  • U hoeft niks te installeren
  • U hoeft niks te onderhouden
  • U bepaalt zelf wat er met spam gebeurt
  • 24/7 monitoring door Skyline Media en onze leveranciers
  • 100% bedrijfszeker door redundant geschakelde Dell-servers op verschillende locaties
  • Geen belasting van uw dataverkeer of rekenkracht van de servers
  • Natuurlijk wordt legitieme e-mail altijd afgeleverd

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wij wensen u een spamvrij nieuwjaar!


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact