Architect en aannemer winnen opdracht met videoproductie Skyline Media

14 april 2010

Skyline Media feliciteert bouwbedrijf Salverda en 19 Het Atelier Architecten met het winnen van de opdracht voor het ontwerpen en renoveren van 80 woningen in Dronten. Skyline Media produceerde namens beide bedrijven een film voor een prijsvraag van woningcorporatie OFW uit Dronten. Salverda en 19 Het Atelier deden gezamenlijk aan deze prijsvraag mee. 

In de dertig minuten durende video is te zien hoe het ontwerpproces bij de beide bedrijven tot stand komt. Daarvoor volgde Skyline Media de creatieve medewerkers in de loop van drie maanden op verschillende locaties en tijden. De uiteindelijke film werd aan de woningcorporatie vertoond in bioscoop De Meerpaal in Dronten.

Skyline Media is verheugd met het idee dat de film mede heeft mogen bijdragen aan het behalen van deze opdracht voor de beide bedrijven en is ervan overtuigd dat de bewoners in de wijk een weloverwogen prachtontwerp tegemoet kunnen zien.

Meer weten over bedrijfsfilms of de journalistieke producties van Skyline Media? Kijk verder op onze website. De hoofdstukken van de video voor de architectenprijsvraag vindt u hieronder.

 

Introductie van de video voor de architectenprijsvraag 


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.






Contact