Duurzame, hoogwaardige webhosting bij Skyline Media

29 januari 2010

Skyline Media biedt duurzame webhosting. Veel bedrijven bieden een account aan die op slechts één server draait. Daarbij is er meer kans op storingen en bovendien verspilt deze server veel energie voor slechts 20% daadwerkelijk verbruik.

Bij Skyline Media is uw account gekoppeld aan meerdere supersnelle servers. Door deze risicospreiding voorkomt u vrijwel gegarandeerd storingen en het energieverbruik wordt veel efficienter beheerd. Zo is de betrouwbaarheid gegarandeerd en is iedere website op de server altijd snel. Bovendien draagt het ook zijn steentje bij aan het milieu! Doordat er geen onnodige serverbelasting is, wordt er effectiever en duurzamer gewerkt.

Begin februari worden de laatste websites gemigreerd naar het nieuwe platform. Ook uw website onderbrengen op dit betrouwbare systeem? Bekijk onze verschillende pakketten »


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact