Nieuwe website Robs Reality online

10 april 2010

Fotograaf Rob van Hilten heeft sinds zaterdag een nieuwe website: RobsReality.nl. Bij dit project van J2 Communcatie verzorgde Skyline Media de scripting en  implementatie van het gebruiksvriendelijke CMSv2.

Rob van Hilten is naast fotograaf ook tekstschrijver. "Ik schrijf bij wat ik fotografeer, ik fotografeer bij wat ik schrijf. Omdat ik de inhoud van de tekst ken, weet ik welke foto ik erbij wil maken. De foto ondersteunt de tekst. Wanneer de foto het uitgangspunt is, weet ik welke tekst ik moet schrijven om de sfeer en het effect van de foto te versterken", aldus Rob op zijn nieuwe website.

De website laat het werk van Rob zien via diverse fotoalbums, geïntegreerd in de website. Door toepassing van CMSv2 zijn de foto's eenvoudig te plaatsen, kunnen ze geschaald worden en automatisch op maat gebracht.

J2 Communicatie was verantwoordelijk voor het concept en grafische vormgeving. Skyline Media verzorgde de scripting (HTML/CSS) en implementatie in CMSv2.

Bekijk de website: www.robsreality.nl


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact