Skyline Media start advertentieprogramma Stadshagennieuws.nl

22 september 2010

Sinds 2009 schrijft de website StadshagenNieuws.nl over nieuws en ontwikkelingen in Stadshagen, één van de grootste wijken in Zwolle. De website is een succes gebleken; duizenden unieke bezoekers bezochten de nieuwssite in het eerste jaar. Als uitgever van de website is Skyline Media is nu een aantrekkelijk advertentieprogramma gestart.

Voor ondernemers, gevestigd of werkzaam in Stadshagen, elders in Zwolle of zelfs daarbuiten is de website een doeltreffend platform om op te adverteren. De interessante factor is de doelgroep: jonge gezinnen in de leeftijdscategorie 20-40 jaar, vaak met kinderen en een eigen huis. Inwoners van de wijk, gemiddeld 31 jaar oud, zijn geïnteresseerd in nieuws en ontwikkelingen dicht bij huis. Bovendien is deze doelgroep nog steeds groeiende, met de komst van meer Stadshagense wijkdelen. Straks woont één op de vier Zwollenaren in deze jonge wijk.

Skyline Media is als uitgever van de website continu bezig met optimalisatie van de beleving voor lezers. Naast het brengen van kwalitatieve nieuws berichtgeving, zal binnenkort ook een interactief wijkplatform van start gaan. Inwoners kunnen daar straks onderling discussiëren, ideeën uitwisselen en via vraag & aanbod goederen en diensten uitwisselen.

Binnen de website kunnen advertenties op een prominente wijze geplaatst kunnen worden, zonder dat het een druk affichebord wordt. Zo blijft de site overzichtelijk voor de nieuwsverslindende doelgroep en krijgt de adverteerder de ruimte om een advertentie blikvangend te presenteren.

Een speciale kennismakingsactie laat ondernemers nu kennismaken met adverteren op StadshagenNieuws.nl. In dit aanbod is adverteren al mogelijk vanaf € 25 per maand. Naast het plaatsen van een banner is er ook een mogelijkheid voor een advertorial: enen nog effectievere manier om een bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen.

De speciale kennismakingsactie loopt tot 31 december 2010. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Belt u met Pieter Koster van Skyline Media: 038 0028 856 of laat ons u terugbellen. U kunt ook eenvoudig het contactformulier invullen.


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact