Storing datacenter Equinix

03 juni 2009

Woensdagmiddag omstreeks 14:57 uur is er een onderbreking in de stroomtoevoer geweest naar het datacenter waar wij onze servers ondergebracht hebben. Het betreft hier het Equinix datacenter te Enschede. Helaas zijn hierdoor alle servers tijdelijk onbereikbaar geweest tussen 14:57 en ongeveer 15:20 uur. De stroomtoevoer is na enkele minuten hersteld, waarna alle servers automatisch opnieuw zijn gestart. Technisch personeel is ter plaatse om dit te begeleiden. Rond 15.20 uur waren alle servers weer bereikbaar.

De officiële reactie van het datacenter Equinix: "De stroomdip welke woensdag 3 juni om 14:57 heeft plaatsgevonden in het EN1 datacenter is veroorzaakt door een component failure in een van de UPS-en. Op dit moment vindt er een zgn. Root Cause Failure Analysis bij de UPS fabrikant plaats. Deze component failure is tevens naar het hoogste management van de fabrikant geëscaleerd. De UPS-en in EN1 zijn weer volledig op basis van N+1 configuratie operationeel."

Ondervind u nog problemen of heeft u vragen over deze storing, kunt u contact met ons opnemen.


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact