Netwerkproblemen (opgelost)

15 maart 2011

Momenteel is er een probleem in het netwerk van onze leverancier, waardoor we dinsdagochtend verminderd bereikbaar zijn geweest. Dit probleem is veroorzaakt door problemen met een router. Onderstaande updates van onze leverancier:

Update 10:58: probleem opgelost
De router is geisoleerd, en IPv6 is omgeleid, zodat de functionaliteit en stabiliteit geheel is hersteld. We zullen de defecte router verder onderzoeken en in een later stadium vervangen. Excuses voor de overlast.

Update 10:51:
Het probleem lijkt te zijn veroorzaakt door een kapotte router; deze router functioneerde niet meer conform zijn configuratie, de uitval is daardoor helaas niet opgevangen door de redundantie in het netwerk. Op dit moment zijn we bezig met verdere isolatie van deze router in ons netwerk.

Update 10:40:
De router die de problemen heeft veroorzaakt is uitgeschakeld, hiermee is het probleem grotendeels opgelost. IPv4 is weer volledig bereikbaar, voor IPv6 werken we momenteel aan een oplossing.


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact