Onderhoud netwerk in de nacht van 20 op 21 september

01 september 2011

In de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 september 2011 voert onze netwerkleverancier tussen 0:00 en 5:00 uur groot onderhoud uit aan het netwerk. Dit kan mogelijk leiden tot een downtime van maximaal 15 minuten.

Werkzaamheden
De core-routers zullen worden voorzien van 10Gbps netwerk-blades, dit ter voorbereiding van de 10Gbps koppeling naar NL-IX te Enschede. De bandbreedte verbreding binnen de datacentra vereisen een herconfiguratie van netwerkcomponenten. Tijdens deze configuraties worden een aantal wijzigingen doorgevoerd, waardoor redundantie niet beschikbaar is: een zogenaamde ‘at-risk’ situatie. 

Gevolgen
Tijdens het onderhoudsvenster vanaf 0:00 tot 5:00 uur zal door configuratie en plaatsing van hardware de redundantie niet beschikbaar zijn. De herconfiguratie van switches in het netwerk zal leiden tot een onderbreking die maximaal 15 minuten duurt.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden, neem gerust even contact met ons op!


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact