Onderhoud netwerk 22 januari, zonder te verwachten downtime

17 januari 2013

In de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 januari 2013 voert onze netwerkleverancier tussen 0:00 en 2:00 uur onderhoud uit aan het netwerk. Naar verwachting zal dit geen impact hebben op de de dienstverlening.

Werkzaamheden

Om het netwerk voor te bereiden op een upgrade naar 10Gbps zal de firmware van één van de borderrouters een upgrade doorgevoerd krijgen. Deze wordt daarvoor korte tijd uitgeschakeld. Alle verkeer wordt dan tijdelijk gerouteerd via een andere locatie. Nadat de firmware upgrade met succes is doorgevoerd zullen enkele tests worden uitgevoerd. Als de tests succesvol zijn afgerond wordt de borderrouter weer in productie genomen.

Gevolgen

Er zal geen impact zijn op de beschikbaarheid van de dienstverlening. Tijdens het onderhoudsvenster zal echter wel de internetconnectiviteit 'at risk' zijn, wat betekent dat er korte tijd geen backup beschikbaar is. In het uitzonderlijke geval dat er gelijktijdig aan het onderhoud een storing zou optreden, kan dit wel tot enige downtime leiden.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden, neem gerust even contact met ons op!


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact