.frl domeinnaam

Laat de wereld zien waar Fryslân voor staat, met een eigen .frl domeinnaam! Als bedrijf met Friese roots, is Skyline Media je hiermee graag van dienst.

« Terug naar overzicht

€ 39 / jaar (€ 47,19 inclusief BTW)

Een eigen domeinextensie voor Friesland, wat volop nieuwe kansen biedt. Laat de wereld zien waar Fryslân voor staat, met een eigen .frl domeinnaam! Als bedrijf met Friese roots, is Skyline Media je hiermee graag van dienst. Als losse domeinnaam of gecombineerd met hosting.

Desgewenst kan de domeinnaam verwijzen naar een andere website. Ook de afhandeling van e-mail verkeer kan ingesteld worden. De instellingen kunnen eenvoudig beheerd worden via het Plesk controlpanel.

Altijd inclusief:

  • Doorsturen van webverkeer naar een bestaande website
  • Aanmaken van een onbeperkt aantal e-mail adressen als alias of forward
  • DNS beheer

Kies een domeinnaam naar keuze, wij controleren de beschikbaarheid. Al bezet? We kijken graag samen naar beschikbare alternatieven. Al een domeinnaam elders geregistreerd? Verhuizen is altijd inbegrepen.

Andere extensies zijn ook mogelijk, hiervoor kunnen afwijkende tarieven gelden. Neem contact op voor meer informatie en een prijsopgaaf.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact