Geclusterde hosting is duurzaam

De webhosting van Skyline Media is ondergebracht op een geclusterd platform van gekoppelde servers. Supersnelle, krachtige machines van Dell gekoppeld in het high-end platform van VMware ESX. Doordat een reeks van fysieke servers aan elkaar gekoppeld zijn, behoren storingen door hardwareproblemen tot het verleden. Zodra er iets uitvalt wordt dit direct opgevangen door de andere fysieke systemen - zonder downtime. 

Bovendien is alle data geplaatst op een supersnel SAN van Dell Equallogic. In dit SAN wordt de data automatisch verspreid over een groot aantal harde schijven. Tegelijkertijd wordt de data automatisch gerepliceerd, zodat in geval van calamiteiten de data altijd gewaardborgd is en de systemen direct weer op andere servers worden opgestart.

Zo is de betrouwbaarheid gegarandeerd en is iedere website altijd snel. Bovendien draagt het ook zijn steentje bij aan het milieu! Doordat er geen onnodige serverbelasting is, wordt er effectiever en duurzamer gewerkt.

  • High availablility
  • Dataopslag op zeer snelle SAN's met uptime garantie van 99,999%
  • Gegarandeerde beschikbaarheid van resourses
  • Automatische loadbalancing (Distributed Resource Scheduling)
  • Flexibele hosting: extra ruime is snel geregeld.

Ook uw website onderbrengen op dit betrouwbare systeem? Bekijk onze verschillende pakketten »

Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact