Losse domeinnaam

Een losse of extra domeinnaam is ideaal voor bijvoorbeeld productnamen, varianten op de bedrijfsnaam en afwijkende extensies (zoals .nl, .eu, .com). Inclusief doorverwijzing en e-mail afhandeling.

« Terug naar overzicht

€ 15 / jaar (€ 18,15 inclusief BTW)

Een losse domeinnaam zonder hosting. Ideaal om extra domeinnamen te registreren, zoals productnamen, varianten en afwijkende extensies (zoals .nl, .eu of .com). Desgewenst kan de domeinnaam verwijzen naar een andere website. Ook de afhandeling van e-mail verkeer kan ingesteld worden. De instellingen kunnen eenvoudig beheerd worden via het Plesk controlpanel.

Altijd inclusief:

  • Doorsturen van webverkeer naar een bestaande website
  • Aanmaken van een onbeperkt aantal e-mail adressen als alias of forward
  • DNS beheer

Kies een domeinnaam naar keuze, wij controleren de beschikbaarheid. Al bezet? We kijken graag samen naar beschikbare alternatieven. Al een domeinnaam elders geregistreerd? Verhuizen is altijd inbegrepen.

De genoemde prijs is geldig voor o.a. deze extensies:
.nl  .eu  .com  .net  .org  .be  .de  .info  .biz  .it  .fr  .es  .co.uk

Andere extensies zijn ook mogelijk, hiervoor kunnen afwijkende tarieven gelden. Neem contact op voor meer informatie en een prijsopgaaf.

 

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact