Registreer nu een .frl domeinnaam!

02 februari 2015

Sinds deze week is het voor bedrijven en particulieren mogelijk om een .frl domeinnaam aan te vragen. Een eigen domeinextensie voor Friesland, wat volop nieuwe kansen biedt. Laat de wereld zien waar Fryslân voor staat, met een eigen .frl domeinnaam! Als bedrijf met Friese roots, is Skyline Media je hiermee graag van dienst.

.frlEnkele pioniers, zoals de provincie, de Elfstedenvereniging en officiele merknaamhouders, zijn al een tijdje live met een .frl domeinnaam. Sinds 2 februari kunnen ook andere bedrijven en particulieren een aanvraag indienen. Alle aanvragen worden verzameld en begin april worden de domeinen toegewezen.

Is er meer belangstelling voor een domeinnaam, dan geldt een voorrangsregeling. Merknamen komen eerst, vervolgens overheden en daarna bedrijven die hun handelsnaam willen registreren. Tenslotte hebben Friezen voorrang bij registratie. Na 14 april is de registratie voor iedereen wereldwijd open, weg=weg. Het is dus van belang om een .frl domeinnaam nu al aan te vragen, om te voorkomen dat iemand anders ermee vandoor gaat.

Ga niet op in de menigte, maar steek erbovenuit. Een unieke kans om te laten zien waar je voor staat. Laat Skyline Media vandaag nog je .frl domeinnaam aanvragen! >>


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact