Skyline Media maakt film voor architectenprijsvraag

22 februari 2010

Skyline Media heeft in opdracht van bouwbedrijf Salverda ('t Harde) en 19 het atelier architecten (Zwolle) een half uur durende film geproduceerd ter ondersteuning van een architectenprijsvraag in Dronten. De video werd maandag in bioscoop de Meerpaal getoond aan woningcorporatie OFW (Oost Flevoland Woondiensten), die de prijsvraag uitschreef. De prijsvraag gaat over de renovatie van 85 woningen in Dronten, waarvoor architecten hun visie en tekeningen konden insturen.

Skyline Media maakte een film over het creatieve proces dat de beide bedrijven doormaken om tot een goed idee te komen. Daarvoor werd er over een periode van drie maanden op verschillende locaties en verschillende tijdstippen gefilmd, waaronder in 't Harde, Zwolle en Dronten. Bedoeling van de videoproductie is om de uitschrijver van de prijsvraag een kijkje achter de schermen te geven van hoe een architect en aannemer vorm geven aan hun architectonische concept.

De uitslag van de prijsvraag wordt binnen twee maanden verwacht. Skyline Media hoopt een positieve bijdrage geleverd te hebben aan de uiteindelijke keuze van de uitschrijvers van de prijsvraag.

 

Introductie van de video voor de architectenprijsvraag 

Zie ook:


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact