Succesvol advertentieprogramma loopt nog tot eind december

27 november 2010

In september is Skyline Media voor de nieuwswebsite StadshagenNieuws.nl een kennismakingsaanbieding gestart. Dit blijkt een succes, verschillende adverteerders binnen en buiten de Zwolse groeiwijk hebben inmiddels kennis gemaakt met de website. Deze manier van adverteren blijkt erg doeltreffend en kan tijdelijk al vanaf € 25 per maand.

Sinds 2009 schrijft StadshagenNieuws over nieuws en ontwikkelingen in Stadshagen, één van de grootste wijken in Zwolle. De website bleek al snel een succes; inmiddels weten  ruim 7000 bezoekers iedere maand de website te vinden. Vanwege de interessante doelgroep is adverteren op de nieuwswebsite een voordelige en eenvoudige manier om Stadshagenaren te bereiken. Inwoners van de wijk, gemiddeld 31 jaar oud, zijn geïnteresseerd in nieuws en ontwikkelingen dicht bij huis. Bovendien is deze doelgroep nog steeds groeiende, met de komst van meer Stadshagense wijkdelen. Straks woont één op de vier Zwollenaren in deze jonge wijk.

Binnen de website kunnen advertenties op een prominente wijze geplaatst kunnen worden, zonder dat het een druk affichebord wordt. Zo blijft de site overzichtelijk voor de nieuwsverslindende doelgroep en krijgt de adverteerder de ruimte om een advertentie blikvangend te presenteren.

De speciale kennismakingsactie laat ondernemers kennismaken met de mogelijkheden tot adverteren op StadshagenNieuws.nl. In dit aanbod is adverteren al mogelijk vanaf € 25 per maand. Naast het plaatsen van een banner is er ook een mogelijkheid voor een advertorial: enen nog effectievere manier om een bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen.

De speciale kennismakingsactie loopt nog tot 31 december 2010. Heeft u intresse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Belt u met Pieter Koster van Skyline Media: 038 0028 856 of laat ons u terugbellen. U kunt ook eenvoudig het contactformulier invullen.

Zie ook:


Over Skyline Media

Skyline Media is een multimediabedrijf met een vooruitstrevende visie op het ontwikkelen van websites, internetapplicaties en andere multimedia producties. Lees verder »

Bel mij terug

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u op een moment dat het u gelegen komt.


Contact